917 76 051 // 958 78 725 ordre@mabsprodukter.no

Emballasje

Vi leverer sertifiserte og UN godkjente emballasjeprodukter, og har et stort utvalg til deg enten du har behov for spann, beger, flasker eller kanner. Vi leverer både PP-beger og PET beger, PE flasker og PET flasker.

Her kan vi hjelpe deg til produkter som er godkjent for både kosmetikk, næringsliv og kjemi.

 

Matkontaktmaterialer

For deg som har behov for matkontaktmaterialer så har vi et stort utvalg. Dette kan være emballasje for mat og drikke, og eksempler her er flasker for smoothie, juice, smaksprøver, dressinger, sauser, supper, frukt og bær, honning, meieriprodukter og mye mer. All vår emballasje kan selvsagt leveres med trykk og logo dersom du ønsker det. Vi tilbyr også forskjellige løsninger av korker og pumper.

 

Emballasje til Pharma

Vi har også godkjent emballasje til pharma – dette er bokser som er velegnet til helsekost, næringsmidler, personlig pleie samt farmasøytisk bruk. Boksene kommer med skrulokk, i fire forskjellige fasonger og ulike størrelser.

Vi er alltid tilgjengelige for en prat for å finne en god løsning til dine behov, og kan komme med et godt pristilbud til deg. Du kan selv lese mer om flere av våre produkter her.

 

Be om pristilbud

Telefon

917 76 051 // 958 78 725 

Adresse

Berghagan 7, 1405 Langhus