917 76 051 // 958 78 725 ordre@mabsprodukter.no

Kirurgisk munnbind

3-lags kirurgisk munnbind med strikk godkjent for medisinsk bruk. CE sertifisert.

Tre-lags munnbind av polypropylen: Klasse 1, medisinsk utstyr. Produktet er CE godkjent.

Beskyttelsesnivå; Type IIR; EN14683:2019.

Produsert av GuangDong Kingfa Science and Technology Co.  Ltd

Den medisinske engangsmasken er beregnet for bruk av klinisk medisinsk personale ved invasive inngrep. Masken dekker brukerens munn, nese, hake og kinn og skaper en fysisk barriere som forhindrer direkte penetrering av patogener, mikroorganismer, kroppsvæsker, partikler etc.

Produktet er hudvennlig, med god komfort. Munnbind er laget for å holde tilbake mikroorganismer fra bruker, for å beskytte mot risiko. Bakteriefiltreringsevne (BEF) er 98% (Type 1).

Sertifikater (PDF)

Kirurgisk-munnbind

I 2020 har det vært en eksplosiv økning i både bruk og tilbydere av munnbind, grunnet Covid-19. På markedet finnes både ikke-medisinske munnbind, tøymasker og kirurgiske munnbind. Disse maskene tilbyr ulik grad av beskyttelse, det er viktig for deg at du velger riktig munnbind til ditt bruk.

Type II

Vi tilbyr 3-lags kirurgisk munnbind med strikk godkjent for medisinsk bruk. Disse maskene er av type II, og CE sertifisert. Type II (type 2) munnbind er munnbind som er laget for å holde tilbake mikroorganismer fra bruker, slik at disse maskene beskytter andre mennesker mot din forurensning. Maskene har høyest filtreringsgrad, og disse er laget til bruk i kirurgiske og medisinske miljø / helsetjenesten. Bakteriefiltreringsevne (BEF) er 98%.

CE sertifiseringen betyr at de grunnleggende sikkerhetskravene som settes for disse maskene er oppfylt, og at dokumentasjonen for dette er tilgjengelig for deg som kjøper.

Kirurgisk munnbind er ment for engangsbruk, og skal kastes etter bruk. For at munnbindet skal ha best mulig effekt er det viktig at det tas på riktig.

  1. Vask hendene og sørg for at masken ikke er skadet eller ødelagt på noen måte
  2. Ta på munnbindet med den blå siden vent ut fra ansiktet
  3. Fest strikkene rundt ørene, dra masken under haken og form neseklypen over nesen din
  4. Berør masken minst mulig når du har den på
  5. Ikke dra masken ned til haken eller opp til pannen, sørg for munnbindet er satt på riktig vei og ikke minst at nesen er dekket hele tiden

Når du er ferdig tar du av masken, kaster denne i avfall og vasker hendene godt igjen.
Her kan du se både tegninger og video fra Folkehelseinstituttet om god håndhygiene.

Andre munnbind

I tillegg finnes det også tøymasker og ikke-medisinske munnbind. Disse er ment til privat bruk, og kan være et alternativ til engangsmasker. Munnbindene er som regel kun laget for engangsbruk, men kan vaskes rene og deretter brukes igjen. Disse maskene trenger ikke CE merkes, og selv om de kan redusere dråpesmitting, og beskytte folk rundt deg, så tyder forskning på at disse tilbyr dårligere effekt. I tillegg er det stor variasjon i tøymaskers beskyttelse og effekt ut ifra både passform og materialet som brukes.

Be om pristilbud

Telefon

917 76 051 // 958 78 725 

Adresse

Berghagan 7, 1405 Langhus