917 76 051 // 958 78 725 ordre@mabsprodukter.no

Nitrilhansker

Nvimedic medisinske nitrilhansker uten pudder. Sertifisert.

Det trygge og praktiske valget for enhver oppgave.

Gir utmerket beskyttelse, trygge og sterke hansker med en elastisitet på 3000 PSI. Resistense mot kjemikalier.

Navn: Nam Viet Nitrille Gloved

Produsert i Vietnam. 

Størrelse: S/M/L/XL Innhold: 100 stk per boks.

Se brukerveiledning.

mitrille medisinske hansker

Hansker reduserer forurensning av hendene, og har i dagens situasjon en dobbel oppgave. Den både beskytter hendene samtidig som man reduserer risikoen for kryssmitte, forutsatt nødvendig håndvask og hygiene.

Vi leverer medisinske nitrilhansker uten pudder. Nitrilhansker regnes som mer skånsomme for huden, da de ikke inneholder lateksproteiner. Dersom du bruker hansker i ditt daglige virke er dette viktig å tenke på. Ved å ha tørre hender når man tar på hansker kan man redusere risikoen for hudirritasjon.

 

Beskyttelse

Nitrilhansker gir en utmerket beskyttelse mot olje, bakterier, virus og kjemikalier. I tillegg har de høy barriereegenskaper mot en del stoffer, og blir ansett som førstevalget for arbeid med kroppsvæske/blod og forurensende utstyr (tannleger, leger, helsetjeneste og laboratorium).  

I tillegg tilbyr de god brukervennlighet, de er både tynne, slitesterke og gir deg et godt grep. Husk også at du bør velge en nitrilhanske med lang mansjett og som er tette rundt håndleddet. Våre hansker har en elastisitet på 3000 PSI.

 

Tips for hanskebruk

  1. Det er viktig å huske på at medisinske nitrilhansker er engangshansker og skal kastes i avfall etter bruk for at de skal fungere som et smitteforebyggende tiltak.
  2. Det er også veldig viktig at man fremdeles utfører god håndhygiene både før og etter bruk for å fjerne rester av forurensing på hender / håndledd.
  3. Bruk ikke hansker dersom det ikke er nødvendig, da sparer du både hendene dine og miljøet.
  4. Ikke desinfiser hansken med alkohol eller såpe, dette reduserer hanskens beskyttelsesevne.

 

Våre hansker er behagelige å bruke, det trygge og praktiske valget for enhver oppgave.

Her kan du lese om hva folkehelseinstituttet sier om bruk av hansker og sammenligning av lateks-, nitril- og vinylhansker.

Be om pristilbud

Telefon

917 76 051 // 958 78 725 

Adresse

Berghagan 7, 1405 Langhus